Foto

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling, dan heeft u het recht om, conform de wet "Verkoop op afstand", binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren zonder aanbetaling en zonder opgaaf van redenen.


Stappenplan

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende stappenplan zorgvuldig te doorlopen. Zo kunnen wij uw retourzending zo snel mogelijk afhandelen.
  1. Ga naar het Retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in en verstuur deze naar onze Klantenservice.
  2. U ontvangt per omgaande een bevestiging per e-mail van uw verzoek en instructies voor retournering van uw bestelling;
  3. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van deze bevestiging retourneert u uw bestelling;
  4. Na ontvangst van uw retournering ontvangt u per e-mail een bevestiging;
  5. Binnen 2 weken na ontvangst van uw retournering storten wij het betaalde bedrag terug op het door u genoemde bankrekening nummer. 
Voorwaarden
  • De producten kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet zijn gebruikt cq aangesloten zijn geweest;
  • U dient zelf zorg te dragen voor transport van de te retourneren producten. Daarnaast dient u zelf de kosten hiervan te betalen. Wij vergoeden dus geen verzendkosten en verpakkingskosten.
  • Indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op het afleveradres heeft geannuleerd middels het retourformulier dan bent u betalingsplicht en zal er geen restitutie plaatsvinden.
  • Indien de te retourneren producten niet binnen 7 dagen, na ontvangst van het retourinstructies, in ons bezit zijn dan bent u betalingsplicht en zal er gaan restitutie plaatsvinden.
  • Maatwerk producten of speciaal bestelde producten mogen niet retour gezonden worden.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 
 
ce065ba9d4f72a66537c9117c8c371e1.jpg